Om oss

Affärsidé

Metron Miljökonsult AB är ett oberoende konsultföretag inriktat på mark- och anläggningsteknik i nära samarbete med beställare, myndigheter, entreprenör och tredje man. Metron utreder och övervakar miljöstörningar före, under och efter en entreprenad.

Familjeföretag

Metron Miljökonsult grundades 1995 av Eiolf Bjelkström. Företaget kom att utvecklas till ett familjeföretag och från 2012 ägs och drivs företaget av sonen P-O Bjelkström och dottern Ann-Sofie Wessberg.

Bolaget har sitt säte i Göteborg och verksamheten bedrivs i Göteborg, Falun, Sundsvall och Karlstad med omnejd. Metron består av 30 personer som tillsammans har en bred kompetens ihop med yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet. Metron har kundrelationer med allt från enskilda fastighetsägare till statliga bolag.

Vision

Metrons vision är att vi ska uppfattas som det bästa kunskapsföretaget avseende vibrationsteknik inom mark och anläggning, med tillgång till det mest kompetenta mätsystemet på marknaden. Kunden skall känna trygghet genom garanterad kvalitet.

Vi har en lång erfarenhet och teoretiskt hög kompetens, vilket gör att vi effektivt filtrerar ut och värderar kundens utmaningar.