Vi söker vår nästa medarbetare i Skellefteå
Besiktning- och mättekniker

 

Vill du jobba med oss, ta chansen att bli en del av vårt erfarna konsult-team. Metron erbjuder dig en varierad arbetsmiljö med ständigt nya spännande uppgifter och projekt att ta tag i. Med marknadens mest erfarna konsulter kommer du att få god uppbackning i dina projekt och uppgifter. Du kommer även kontinuerligt att utbildas inom branschen. Metron tycker att det är viktigt med personlig utveckling och vi vill att du ska ha roligt på jobbet!

 

Om oss på Metron Miljökonsult

Metron är ett företag som grundades 1995. Bolaget har sitt säte i Göteborg och verksamheten bedrivs i hela Sverige med utgång från Göteborg, Falun, Sundsvall, Karlstad och Skellefteå. Metron är ett familjärt företag som består av ett 30-tal personer som tillsammans har en bred kompetens ihop med yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet. Metron är ett oberoende konsultföretag som känne-tecknas av flexibilitet och hög kompetens inom konsultområdet; omgivningspåverkan orsakad av vibrationer. Metrons konsulter arbetar i projektets alla faser, från projektledning, riskutredningar, besiktningar och vibrations-mätningar.

 

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och utföras både på kontor men mestadels ute i fält. Du kommer att utföra fastighetsbesiktningar och vibrationsmätningar. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med beställare, entreprenörer och fastighetsägare. Du planerar och strukturerar upp ditt arbete för att nå projektets övergripande målsättning. Under alla projekt kommer du att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Vem söker vi?

Du är en driven, flexibel person som inte är rädd för att hugga i. Vi ser att du som söker är social, strukturerad, och lyhörd. Det är viktigt att du har förmågan att skapa en god kontakt med kunder, fastighetsägare och kollegor. Metron lägger stor vikt vid att skapa en familjär stämning och värderar dina personliga egenskaper högt.

Har du en relevant utbildning inom mark, bygg eller har du jobbat/jobbar som sotare är det en fördel men dock inget krav.

 

Ansökan

Krav B-körkort
Svenska och Engelska
God datorvana
Tjänsten är en heltidstjänst och tillsvidareanställning. Placering Skellefteå med stöd från kontoret i Sundsvall.

 

Skicka in din ansökan till Lina Staaf – lina.staaf@metron.se

Vi ser fram emot att träffa dig!