Nyheter

Metron öppnar sitt 6:e kontor – Stockholm/ Nacka

Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att växa även i den södra delen av landet och därför öppnar Metron kontor i Nacka, Stockholm.

Stockholm fortsätter att vara i en expanderande fas där målet under perioden 2010-2035 bygga 140.000 nya bostäder.Antalet godkända och antagna detaljplaner, under 2023-2024 planeras till 8000 nya bostäder per år.

I takt med att staden växer ställs det stora krav på att bostäder och infrastruktur håller, och ännu större krav på att vibrationer från omgivningspåverkan minimeras.

Det är där vi kan hjälpa staten, kommuner, entreprenörer och privatpersoner i och runt Stockholm att trygga omgivningen” säger Metrons VD P-O Bjelkström.

Metron ser fram emot att skapa nya kontakter och samarbetspartners.

.

 

 

Metron öppnar kontor i Skellefteå

Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att växa i den norra delen av landet och därför öppnar Metron ett kontor i Skellefteå. Skellefteå kommun är i en expanderande fas där stadsbilden förändras dagligen. Nya bostäder presenteras, vägnätet utvecklas och grönområden växer fram.

Kommunen strävar att vara 80 000 invånare år 2030.

I takt med att staden växer ställs det stora krav på att bostäder och infrastruktur håller, och ännu större krav på att vibrationer från omgivningspåverkan minimeras. Det är där vi kan hjälpa samhället att trygga omgivningen” säger Metrons VD Ann-Sofie Wessberg.

Metron ser fram emot att skapa nya kontakter och samarbetspartners.

 

Vi säkrar omgivningen i Sundsvall Logistikpark

Metron är stolta och glada att vi fått förtroendet att säkra omgivningen genom att upprätta riskanalys, vibrationsmätning, syneförrättning av tredjemans fastigheter samt vara stöd med sprängteknisk kompetens.

Vi ser fram emot att vara en del av projektet, och framförallt vara delaktiga i att Sundsvall växer

Metron öppnar kontor i Karlstad

I samband med att efterfrågan av Metrons tjänster växer så kommer Metron att öppna ett nytt kontor i Karlstad.

Karlstads kommun har plockat fram en tillväxtstrategi där det satts tydliga mål till att nå visionen Livskvalitet Karlstad 100 000, det vill säga att vara en kommun där minst 100 000 invånare vill bo och leva.

”Karlstad ligger i en expansiv region och geografiskt sett ligger Karlstad väldigt bra till. Det är med stor förväntan vi gör den här satsningen och vi ser framemot nya samarbetspartners.

I och med att staden växer så ställs det större krav på att bostäder och infrastruktur ska hålla och utvecklas. Därigenom sätts det även större krav på att omgivningspåverkan orsakad av vibrationer minimeras. Det är där vi kommer in i bilden och kan erbjuda våra kunder ett helhetskoncept” säger Metrons VD Ann-Sofie Wessberg.